Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Nebo I" by Dr. Jaerock Lee * Book PDF Kindle ePub Free

Nebo  I

šŸ“˜ Read Now     šŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Nebo I
  • Author : Dr. Jaerock Lee
  • Release Date : January 08, 2017
  • Genre: Christianity,Books,Religion & Spirituality,
  • Pages : * pages
  • Size : 3521 KB

Description

Neprestance sam molio i postio sedam godina da spoznam nebo i počeo sam primati odgovore od Boga. A sad mi Bog pokazuje joÅ” viÅ”e tajni u duhovnom kraljevstvu, i to u tančine. 

Budući da je nebo nevidljivo, vrlo ga je teÅ”ko opisati jezikom i znanjem ovoga svijeta. A moguća su i njegova pogreÅ”na tumačenja. I upravo zbog toga apostol Pavao nije mogao u tančine pripovijedati o Raju u Trećem nebu koji je vidio u viđenju. 

Međutim, Bog me je naučio i brojnim tajnama o nebu, pa sam mjesecima propovijedao o sretnom životu i različitim stanovima i nagradama na nebesima, već prema mjeri vjere svakog pojedinoga. Pa ipak, nisam mogao u tančine propovijedati o svemu Å”to sam naučio.

Razlog zbog kojega mi Bog dopuÅ”ta da obznanim tajne duhovnog kraljevstva u ovoj knjizi jest spaÅ”avanje Å”to većeg broja duÅ”a i odvođenje istih u nebo, koje je bistro i prekrasno poput kristala. 


Zahvaljujem i slavim jedino Boga Å”to mi je omogućio da objavim Nebo I.: Bistro i Prekrasno poput Kristala, opis mjesta koje je bistro i prekrasno poput kristala, napunjeno slavom Božjom. Nadam se da ćete spoznati veliku ljubav Božju koja vam otkriva tajne nebesa i sve ljude odvodi na put spasenja kako biste ga i vi uspjeli zadobiti. Također se nadam da ćete trčati prema cilju – vječnom životu u Novom Jeruzalemu.


Download Free Books "Nebo I" PDF ePub Kindle